jornada de manteniment al pati

 Una de les funcions de La Comissió de Patis és participar en l’organitzacio i execució del manteniment del pati de l’escola. 

 

El nostre pati és un entorn privilegiat; un espai viu més enllà de l’horari lectiu que ens ofereix l’oportunitat de socialitzar i crear vincles entre els membres de la comunitat educativa.

 

Així doncs el manteniment d’aquest és una de les diferents vies que tenim, les famílies de l’escola Sant Jordi, de participar de la vida escolar dels nostres fills i filles, desenvolupant un projecte comú que ens omple la motxilla d’experiències i aprenentatges, de vivències compartides que enforteixen el sentit de pertinença i de responsabilitat comunitària. Una gran oportunitat de recolzar l’escola i materialitzar aquests valors inherents en el projecte educatiu del centre. 

 

En aquest curs tant atípic, aquesta activitat ha estat força limitada i ens ha obligat a desenvolupar-la en “petit comitè” per respectar així les mesures Covid. 

 

Així doncs el passat 29 de maig, un grup reduït de famílies de la comissió, conjuntament amb alguna familia especialitzada, van realitzar aquelles tasques de manteniment més necessàries:  vernissament de la fusta dels bancs i caseta d’eines, reparació del castell de la zona d’infantil i instal.lació d’ ombreig en una zona del pati d’infantil i bosquet

Esperem que el curs vinent, si la situació ho permet, poguem compartir aquesta experiència amb totes les famílies que ens heu fet arribar el vostre desitg de col.laborar en aquesta tasca. Estem frisant per tornar a gaudir del pati amb totes vosaltres!

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.