La família Llopis Marín us volem compartir una excursió que vam fer aquesta setmana santa. L’excursió es pot realitzar,si ets molt matiner durant un matí, però nosaltres vam voler allargar-la en el temps, gaudir-la i dinar en ruta. Es molt bonica perquè segueix el curs del riu i pots veure una bona cascada: La cascada de Molieres. On hi ha aigua sempre sorgeixen els petits reptes de saltar bassals, trevessar pontets, i evitar l’aigua saltant de pedra en pedra… L’inici és al Refugi de Conangles situada una mica abans de la boca sud del túnel de Vielha. Vam iniciar-la sobre les 10 del matí i vam tornar sobre les 15h de la tarde…val a dir que vàrem parar-nos a fotografiar i buscar informacions de flors silvestres en una app que ens encanta (plant.net) i vam desviar-nos a estonetes per trobar tresors de natura… Us la recomanem!!! Família Llopis Marin
IMATGES:

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.