Ruta familiar a l’entorn del pantà d’Utxesa, un espai natural protegit del Segrià, entre els municipis de Torres de Segre, Aitona i Sarroca, a menys de 30 mins en cotxe del centre de Lleida. Itinerari circular de 8 kms de recorregut, pràcticament sense desnivell, que es pot fer en bici, o passejant. La ruta rodeja la part de l’embassament de la Vall Major, la zona més urbanitzada, i amb més serveis (punt d’informació, zones de lleure, miradors…) oferint diferent panoràmiques sobre el pantà i el seu entorn, de gran interès paisatgístic. Itinerari senzill, amb panoràmiques espectaculars, del pantà, els fruiters i els secans, en un espai natural protegit. Recomanable la visita al març, coincidint amb la floració dels fruiters, i durant la primavera i tardor. L’hivern és la millor época per veure ocells. Família Lorenzo – Pizarro
IMATGES:

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.