El passat divendres dia 30 d’abril a la tarda es va dur a terme l’activitat de cinema en família al Funàtic.

Recordeu que us vam fer la proposta de dues pel·lícules, “Mi hermano persigue dinosaurios” (una pel·lícula que ha estat titllada en múltiples ocasions com la versió italiana de ‘Wonder’) i  Raya i l’últim drac, de Walt Disney, una pel·lícula que ens va fer reflexionar sobre la importància de confiar els uns en els altres i de treballar conjuntament per superar els obstacles.

La proposta de Raya va tenir tant èxit que finalment vam fer dos sessions, una a les 17:30h i l’altra a les 19:30h. I la de “Mi hermano persigue dinosaurios” una sessió a les 18:00h.

Els assistents van gaudir molt  de les dues pel·lícules i  des de la comissió de comunitat educativa estem molt contents per la vostra sempre generosa participació. Va ser molt agradable retrobar-se presencialment per fer una activitat conjunta entre famílies de diferents cursos!

En aquests moments que estem vivint, poder fer aquestes propostes, i que respongueu tan bé, ens encoratja a seguir endavant!!