XERRADA DE DANIEL GABARRÓ: “Educar els nostres fills i filles per a la felicitat”

Us recordem que demà dimarts 19 de març a les 17:30 h.  en Daniel Gabarró ens oferira la xerrada   “Educar els nostres fills i filles per a la felicitat” (Com educar lliurement els nostres fills i filles? Com educar-los vers la felicitat? Com podem generar vincles positius profunds i tendres amb les nostres filles i fills? En acabar la xerrada hen de tenir recursos concrets i pràctics, així com una comprensió més profunda per ajudar-los a viure més feliços i més segurs.)
Us esperem!

En Daniel és mestre, psicopedagog, llicenciat en humanitats, diplomat en direcció i organització d’empreses, investigador en gènere i igualtat, expert en programació neurolingüística, exprofessor de la Universitat Ramon Llull, professor de cursos i màsters, en especial de la Universitat de Lleida, coordinador del grup de formació en llengua de l’ICE de la Universitat de Lleida, col·laborador en diferents programes de ràdio i televisió, autor de nombrosos llibres, articles i materials educatius i sobre diversos temes d’igualtat i gènere.