Imatge cortesia de Dan / FreeDigitalPhotos.net

Estimats pares i mares, aprofitem aquest mitjà per fer més difusió del nou projecte endegat per l’escola i on tots nosaltres, com a pares i mares, en som l’element principal.
Tal i com ja us han  informat mitjançant una circular, es tracta de crear el que la escola ha anomenat “BANC DE FAMÍLIES”. Aprofitar les habilitats i/o aficions de cadascun de nosaltres per poder oferir el nostre temps per realitzar les diferents tasques que se’ns acudeixin dins l’escola. Per tant una manera altruista d’ajudar a millorar el funcionament de l’escola, i que  ajudarà als nostres fills i filles en el seu camí dins l’escola. Així doncs es tracta  de crear una mena de borsa de mares i pares, amb les seves capacitats/coneixements i les idees que hi aporteu i que poden ser útils a l’escola. D’aquesta manera quan sorgeixi la necessitat se us demanarà la vostra col·laboració de manera puntual.
Com veieu tots els oferiments hi caben, i qualsevol activitat pot ser útil !!!