Notícia a TN Comarques Lleida:

Després de les assemblees que es van portar a terme durant l’Acampada Escolar del 7 de juny en més d’una vintena de centres educatius de Lleida i comarques, aquest dimecres s’ha fet realitat una nova iniciativa en defensa de l’Educació Pública. La tasca de les comunitats educatives ha permès generar una trobada amb el delegat d’ensenyament a Lleida que ha atret centenars d’assistents: mares, pares, mestres i alumnes.


Notícia a Lleida al minut:

Més de 200 persones, entre pares, mares, professors i alumnes, s’han reunit aquesta tarda amb el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, per demanar-li explicacions sobre la situació que estan vivint a les escoles, provocada per les retallades que estan patint en els últims mesos. 
(Ir a la notícia)