El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Lleida, Sr. Miquel A. Cullerés, durant una trobada improvisada amb els representants dels centres que van participar en la jornada d’Acampada Escolar, es va oferir a explicar en detall a les diferents comunitats educatives la situació en què es troba l’educació pública. Les AMPA valorem molt positivament aquest oferiment, i posem fil a l’agulla perquè aquest espai de diàleg sigui una realitat abans de final de curs. Per això li hem proposat que durant la setmana vinent, en el dia i hora que el Sr. Cullerés consideri oportú, es porti a terme aquesta xerrada informativa oberta per part del director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, on mares, pares i alumnes també puguin resoldre els abundants dubtes que s’han generat sobre el futur de l’educació pública. La proposta l’hem fet arribar al Sr Cullerés aquest matí i l’ha acceptada. Serà el dia 20 de juny a les 18 h en lloc per encara per determinar (apunteu-vos el dia i hora).  El torn de preguntes de les persones assistents a aquest acte públic ha de servir perquè l’espai de diàleg sigui també un espai de participació. Considerem que és un dret de tots els ciutadans i ciutadanes poder disposar d’espais de trobada amb els representants públics, en aquest cas amb el màxim representant de l’ensenyament a Lleida. L’Acampada Escolar ha tornat a evidenciar que la situació de l’educació pública és una preocupació per a les famílies, fet que obliga a buscar un espai que disposi d’un aforament adequat perquè hi puguin assistir totes les persones interessades en escoltar les explicacions del Sr. Cullerés. 
Anar a la notícia.
Podcast en Ràdio UA1