Notícia a Lleidaalminut.com sobre la Jornada reivindicativa del 8 Novembre per l’Escola Pública i de Qualitat:

08 de Novembre de 2012 – Text i fotografies: Laura Biela

Nens, nenes, mares, pares, padrins, padrines, professors de totes les edats, alumes de les escoles bressol, de primària, secundària e inclús estudiants de Magisteri s’han reunit avui als Jardins Ernest Lluch de Lleida per reclamar una escola pública i de qualitat. A l’acte hi han participat unes mil persones.

L’Enric Blasi, un dels portaveus de l’Acampada Escolar, s’ha mostrat molt content amb el resultat: “L’activitat ha tingut molt bona acollida, igual que va tenir la que vam organitzar el passat 7 de juny. A les aules només hi ha retallades, per tant, ens veiem en l’obligació de continuar amb les mobilitzacions”. Així mateix, ha explicat també a lleidaalminut.com que si les coses no milloren, “utilitzarem tota la nostra creativitat per fer accions contundents i creatives, per a que se’ns escolti”.
Seguir llegint la notícia a Lleidaalminut.com