Volgudes famílies,

Després de les festes de Nadal hem tornat a la feina i a la realitat. El dia de la Festa de final de trimestre vam poder veure diferents situacions de vida i algunes tant al límit que ens costa imaginar.IMG-20170119-WA0001

 Des de la Plataforma de Lleida pels Refugiats ( integrada per voluntàries que han estat i estan en diferents camps de Grècia i altra gent de Lleida que hi aporta allò que pot), hi ha previstes diferents activitats. Una d’elles –adjuntem cartell- és una Campanya de recollida de materials bàsics per a l’hivern, és una acció més, amb la col·laboració de l’Associació Arena.

 El material que recollirem s’empaquetarà a la mateixa escola i la Fundació SEUR el  transportarà directament a diferents camps de Grècia, sense intermediaris ni empreses que hi puguin fer cap tipus de negoci –amb la vida de les persones massa que s’hi juga-.

 Recollirem només el material que estigui en bon estat i que detallem:

– Polars per a nens i nenes. (Anoracs no)

– Mitges de malla gruixudes (leggins de dona)

– Cotxets.

– Bressols.

– Porta-nadons.

– Mantes.

– Roba per a infants en general.

 Es podrà portar a l’escola des del proper dilluns dia 23 fins al dimecres dia 1 de febrer.

Una vegada més mil gràcies, segurament no podem canviar aquest món tan injust però sí que entre tots podem millorar-lo.

 Salutacions i abraçades.

 L’equip de mestres i la junta de l’AMPA.